Paul McCartney napísal rozprávku pre deti

12.07.2005 Celý región

Rozprávkovú knihu Paula McCartneyho s názvom Vysoko v oblakoch vydá 3. novembra 2005 Vydavateľstvo Fragment. Kniha svetoznámeho hudobníka a zakladajúceho čle...
Rozprávkovú knihu Paula McCartneyho s názvom Vysoko v oblakoch vydá 3. novembra 2005 Vydavateľstvo Fragment. Kniha svetoznámeho hudobníka a zakladajúceho člena legendárnej skupiny Beatles vyjde v tomto roku súčasne so svetovou premiérou taktiež v ďalších deviatich krajinách.

Príbeh plný napätia a dobrodružstva o hľadaní zasľúbenej krajiny zvierat a o boji proti nepriateľskému veľkomestu, v ktorom žijú zvieratá v otroctve, ožíva na každej stránke. Dej je rýchly, divoký a zábavný. Osloví nielen malých čitateľov a určite sa stane večnou klasikou. „ Keďže som pracoval na tejto knihe a ich postavičkách niekoľko rokov, je pre mňa veľmi vzrušujúce pozorovať dozrievanie plodu, z ktorého sa, myslím, vyliahne nevšedná kniha, “ uviedol Paul McCartney.

Kniha Vysoko v oblakoch bola vytvorená výnimočnou spoluprácou kreatívnych talentov. Spoločne s McCartneyem na knihe pracoval aj známy detský autor Philip Ardagh a jeden z najlepších režisérov animácie Geoff Dunbar, ktorého ilustrácie sú výnimočné predovšetkým svojou farebnosťou a hå bkou.

So svojimi otázkami sa prosím obracajte na Jaroslava Šipoša, manažéra obchodu a PR.
Ing. Jaroslav Šipoš
Manažér obchodu a PR
Vydavateľstvo Fragment, s.r.o. , Kominárska 2, 4, 831 04 Bratislava 3
Tel. : +421/2 502 34 583
 

Vyberte región

mark